lørdag den 24. september 2011

Glutenfri pæretærte fra DCF´s landsmøde i Sønderborg

Billed følger senere

En rigtig lækker tærte, som vandrehjemmet havde bagt til os.


3 modne pærer
100 marcipan
100 g sukker
100 g smør
2 æg
100 g blendede mandler
1 tsk bagepulver
2 tsk vanilje

Smør en tærteform, skræ pærer i både, skræ kernehuset væk, og del pærerne yderligere en gang så du får 8 både af hver, fordel dem i tærteformen. Riv marcipan på et groft rivjern. Smelt smør let. Pisk æg, sukker og vanilje sukker hvidt. Bland bagepulver med mandelmel. Vend smør og mandelmel skiftevis i æggeblandigen. Vend tilsidst marcipanen i dejen. Hæld dejen over pærerne. Bag ved 175 grader i ca 40 min.
Server med flødeskum eller creme fraiche.

2 kommentarer:

  1. Lyder lækker�� hvor stor tærteform skal jeg bruge?

    SvarSlet
  2. MÅ MAN BRUGER BLOMMER I STEDET FOR PÆRE?































    SvarSlet